Do košíku bylo přidáno
ks
Zapomenuté heslo? Pošleme Vám nové
Aktuálně
26.4.2024
Ve středu 24.4.2024 jsme uspořádali podnětnou prezentaci ve spolupráci s čokoládovnou Veliche a výrobci čokoládových dekorací Leman a Smet. Provázel jí a inspiroval Pastry chef Veliche gourmet: Peter Remmelzwaal.
Ve spolupráci s našimi partnery - belgickou čokoládovnou Veliche a výrobci dekorací z belgické čokolády Leman a Smet jsme uspořádali celodenní prezentaci plnou jedinečných chuťových kombinací a poutavých designů. Díky precizní práci Pastry chefa a chocolatiera Petera Remmelzwaala (Best pastry chef in the Netherlands 2013, on-call pastry chef královské rodiny v Nizozemí) se naši zákazníci mohli seznámit s detailními postupy a technologiemi výroby špičkových dezertů, dortů a pralinek.
Součástí bylo bližší seznámení s gourmet belgickými čokoládami Veliche, které získávají stále na větší oblibě díky své jedinečně tradiční jemné chuti a důrazu na kvalitu certifikovaných kakaových bobů z vybraných lokalit.
Čokoládové dekorace Leman byly použity k dekorování vybraných dezertů a dortů. Zároveň byly zákazníci seznámeni s možnostmi výroby dekorací na míru, které společně s touto společností v rámci výhradního zastoupení nabízíme. Posypové a další dekorace Smet pro všechny typy výroben jsou součástí naší standardní nabídky.
Během nabitého programu nechyběla ani degustace jednotlivých čokolád a novinek ze sortimentu těchto firem.
Děkujeme našim partnerům a všem účastníkům za podnětnou a příjemnou atmosféru.
Všechny receptury jsou k dispozici nyní u našich technologů a obchodních zástupců.